Een inzamelingsactie voor een gezin dat werd getroffen door de woningbrand op 17 juli in Egmond aan Zee, heeft de eerste 48 uur al meer dan 1000 euro opgebracht. Het getroffen gezin met twee kinderen woonde in een appartement aan het Jacob Scholplantsoen in Egmond aan Zee. Vier weken geleden brak daar brand uit, die waarschijnlijk ontstond in de meterkast. Daardoor kunnen ze voorlopig niet terug naar hun woning. Ze vonden sinds de brand onderdak op verschillende tijdelijke adressen.

De actie is gestart door Erna Koenis uit Heiloo, die bij Zorgcirkel Prins Hendrik een collega is van de moeder van het gezin. Deze collega liep al een paar weken met het idee om een crowdfundactie te starten voor Razan, haar man Tarek Alhamwi en de kinderen Hala en Elin. "Nu hebben ze een huis kunnen huren in Egmond aan Zee dat eigenlijk veel te duur is. De verzekering vergoedt lang niet alle kosten waardoor ze in de financiële problemen komen. Doordat dit leed buiten hun schuld om is ontstaan ontstond dit idee. Door jullie bijdrage, hoe klein ook, kunnen we er samen voor zorgen dat voor hun de zon ook weer een beetje gaat schijnen."

De actie wordt gehouden op doneeractie.nl
Pin It
Bekeken: 1718x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/