Er komt weer een circus naar het groene hart van Schoorl. Van 12 tot en met 29 augustus strijkt Circus Barani neer op het evenemententerrein aan de Sportlaan. De laatste keer dat circus Barani de tenten opzette in Schoorl, was in 2019.

Tweeรซnhalve week lang zijn er middag- en avondvoorstellingen. Circus Barani is een klein familiecircus dat wordt gerund door vader en moeder Zinnecker, hun twee zoons en beide schoondochters. Maandenlang kon er niet worden opgetreden door de coronapandemie. In die periode hebben alle familieleden tijdelijk ander werk gedaan.

Tijdens de coronapauze is gewerkt aan een nieuwe acts met clowns, messenwerpers en boerderijdieren, zoals geiten en ponyโ€™s. Voor jongleren en luchtacrobatiek zijn nieuwe Tsjechische circusartiesten gevonden.

Op de tribunes houdt het publiek anderhalve meter afstand. Zoals voorgeschreven in de corona-richtlijnen laat elk huishouden contactgegevens achter.

Op de facebookpagina van Circus Barani verschijnen binnenkort kortingsbonnen. (foto: facebook circus Barani)
Pin It
Bekeken: 1981x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/