Supschool Cup of Sup verzorgt dagelijks sup-activiteiten in het Rijk der Duizend Eilanden. Zo is er zaterdag 17 juli weer een suptour met een clinic en een gezellige picknick, en wordt vanaf maandag 19 juli een Zomer Sup 5 daagse voor kinderen gehouden. Ook is er elke maand Single Suppen voor 40-plussers.

Tijdens de Zomer Sup 5 daagse kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar elke dag van 13:00 tot 14:30 uur onder begeleiding suppen, zwemmen, lol maken, oefeningen doen op een supboard, een puzzeltocht doen en op bezoek bij de dieren in het Duizend Eilandenrijk. Voor limonade wordt gezorgd. Twee van de vijf dagen wordt er ook gepicknickt op een eiland. Zwemdiploma A is verplicht. Meedoen kost 25 euro per dag of 140 euro voor alle vijf dagen.

Tijdens de datingavonden gaan ongeveer vijf mannen en vijf vrouwen samen suppen en onderwijl leren ze elkaar beter kennen. Veel leuker en relaxter dan tegenover elkaar aan een tafeltje zitten. Tussendoor wordt een kleine pauze ingelast met een coronaproof borrelplank met lekkere kaasjes, olijven en nootjes, en een heerlijk drankje van het huis. Bovendien vaart een instructeur mee voor een clinic en suptips. De datingtrips duren van 19:30 tot ongeveer 21:30 uur.

Meer info op cupofsup.nl.
Pin It