Vlak voor de rotonde Bergerweg/ Van Blaaderenweg in Bergen botsten vrijdagmiddag rond 12:30 drie auto's op elkaar. De bestuurder van een grijze Renault kwam van de rotonde af maar schrok van een fietser op de rotonde, hierna gaf hij meer gas en knalde over een vluchtheuvel. Daarna raakte hij een Mini en kwam vervolgens tegen een Ford bedrijfsbusje tot stilstand.

Er zijn meerdere personen gecontroleerd door ambulancepersoneel, er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De grijze Renault en het bedrijfsbusje zijn door de berger meegenomen. De Mini kon zelfstandig z’n weg vervolgen. De politie heeft bij iedereen een blaastest afgenomen, bij alle bestuurders bleek deze negatief. Door het ongeval was er in de omgeving van de rotonde flinke verkeershinder doordat één rijstrook van de Bergerweg niet kon worden gebruikt. Het hele verkeer op en voorbij de rotonde liep hierdoor vast.
Pin It
Bekeken: 1741x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/