Lars en lid van PvdA, is voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Bergen. Voskuil is uit 38 kandidaten gekozen door de gemeenteraad. Op 8 september zal L ars Voskuilworden geïnstalleerd.

Voskuil volgt waarnemer Peter Rehwinkel op, die sinds de pensionering van Hetty Hafkamp het ambt bekleedde. Er waren dus achtendertig kandidaten, van wie dertien vrouw. Tweeëndertig sollicitanten hadden een functie in het openbaar bestuur.

Inwoners van de gemeente konden meedenken over de profielschets voor de Bergense burgemeester. Daar kwamen slechts 27 reacties op, vanuit het totaal van bijna 30.000. Mogelijk dat die weinige reacties te maken hebben met het weinige vertrouwen dat er al jaren is tussen inwoners en het bestuur in Bergen.

Belangrijkste wens voor een nieuwe 'eerste burger' is dat er gewerkt wordt aan dat vertrouwen. Dat onderschrijven ook de gemeenteraadsleden in de uiteindelijke profielschets.
Pin It
Bekeken: 2194x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/