Het wordt snel rustiger in de zeven coronateststraten van GGD Holland Noorden. De gezondheidsdienst overweegt dan ook om de openingstijden aan te passen en om een over meerdere van de straten te sluiten.

In de week van 22 maart werden nog rond 22.000 tests afgenomen, maar afgelopen week waren dat er nog maar zo'n 7.000. De regionale GGD verwacht dat de vraag verder zal blijven dalen, omdat er steeds minder mensen symptomen van corona hebben. De GGD wijt dit voor een 'substantieel' deel aan het vaccinaties. Daarnaast zijn er nu ook zelftests. Maar een kleine opleving door de versoepelingen van de coronamaatregelen wordt niet uitgesloten.

Er is op dit moment ook overcapaciteit bij de vaccinatielocaties, maar de GGD krijgt meer vaccins dus zullen er snel meer inentingen kunnen worden gedaan. Overigens heeft GGD NH vorige week de 200.000e prik gezet.
Pin It
Bekeken: 2122x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/