De Colombianen die zijn aangehouden na de dodelijke schietpartij in Bergen aan Zee, blijven nog tot 90 dagen langer in voorarrest. Het zestal wordt niet meer verdacht van de moord op hun 45-jarige landgenoot, maar nog wel van witwassen en verboden wapenbezit. De politie heeft nog geen nieuwe moordverdachten.

Dinsdag 16 februari werd een Colombiaanse man op klaarlichte dag neergeschoten op de parkeerplaats in Bergen aan Zee. Er ging een witte auto met Belgisch kenteken vandoor en daarna namen twee mensen het slachtoffer mee in een andere auto. Die auto werd klemgereden Bergen Binnen, maar de rol van het tweetal is niets bekend. Even later werd in Egmond aan den Hoef witte auto gevonden die op de beschreven vluchtauto leek.

Twee dagen na de schietpartij zijn drie mannen en drie vrouwen uit Colombia aangehouden in een Amsterdams hotel, maar inmiddels worden ze dus niet meer verdacht van de moord. Of ze het slachtoffer kenden is onduidelijk. Ook werden een Noorse man en vrouw opgepakt vanwege mogelijk verdacht gedrag, maar die waren al snel weer vrijgelaten.
Pin It
Bekeken: 1625x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/