Hospice Egmond kan vanaf 15 februari de eerste gasten ontvangen. Het huis is helemaal klaar, er zijn voldoende vrijwilligers die in wisseldiensten voor ondersteuning kunnen zorgdragen, er wordt voldaan aan alle noodzakelijke coronamaatregelen. Het bestuur heeft besloten af te zien van een feestelijke opening, maar nu wel van start te gaan met het aanbieden van de zorg en faciliteiten van het hospice. Er kan door de coronapandemie ook geen open huis voor belangstellenden georganiseerd worden.

Jessica Zwart-Neeter, initiatiefneemster en secretaris van het bestuur, is dankbaar voor alle steun die ze op de weg naar dit moment heeft ondervonden. Volgens haar wordt het een kleinschalig, warm bijna-thuis-huis voor mensen in hun laatste levensfase: "Hospice Egmond start met een unieke opzet, waarbij de medische en verpleegkundige zorg met de gasten mee verhuist. De gasten houden dus de zorg en de band met hun eigen huisarts en bekende verpleegkundigen. Onze gastvrouwen en gastheren zorgen voor de verdere ondersteuning en service."
Pin It
Bekeken: 1478x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/