Politiechef Anja Schouten is zeer dankbaar voor alle steunbetuigingen en cadeautjes die de politie de afgelopen dagen heeft gekregen van inwoners. "U verwent ons met taart, met cupcakes, met lieve kaarten en mooie tekeningen, met bloemen en zelfs een ballonpop. Het is echt hartverwarmend", zegt ze in een video op de Facebookpagina van Politie Noord-Holland Noord.

"En u deelt informatie met ons. Over plekken waar het mogelijk mis kan gaan en ook dat helpt ons enorm. Want weten waar de dreigingen zitten, dan weten we dus waar we moeten zijn", vervolgt Schouten. "U belt met zovelen, dat u soms best even geduld moet hebben voor we u te woord kunnen staan. Ook daar ontzettend bedankt voor."

"Als laatste een oproep. Deze lockdown  en avondklok gaan alleen maar effect hebben als we het met zijn allen doen. Dus houd u aan de maatregelen. En ga in gesprek met mensen waarvan u weet dat zij die het echt moeilijk vinden om zich aan de maatregelen te houden. En voor de ouders: ga in gesprek met uw kind. Als zij zich laten verleiden door sociale media om zich te mengen in rellen, brengen ze niet alleen zichzelf maar ook anderen in gevaar, en niet te vergeten hun toekomst. Dus houd ze binnen, houd ze veilig. Ik dank u wel", besluit de politiechef.
Pin It
Bekeken: 2222x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/