Er komt een nieuwe aanbesteding voor de bouw van de nieuwe sporthal De Watertoren in Egmond aan Zee en de 34 woningen eromheen. BAM Wonen B.V. kan niet meer uit de voeten met de bestaande overeenkomst, die bijna vier jaar geleden werd ondertekend. Onderhandelingen over aanpassingen liepen op niets uit. De gemeente Bergen en BAM besloten vervolgens uit elkaar te gaan.

Wethouder Klaas Valkering: “We hebben eerst gepeild of er andere partijen waren die de sporthal voor het beschikbare budget konden bouwen. Die partijen zijn er. Daarom starten we na de vaststelling van het bestemmingsplan vlot de nieuwe aanbesteding.”

De gemeente krijgt haar aanbetaling terug. Van de BAM koopt de gemeenten de gemaakte bouwtekeningen. Zo kan de aanbesteding sneller. Er hoeven geen boetes of schadevergoedingen verrekend te worden.

Dinsdagavond staat het bestemmingsplan voor nieuwbouwproject De Watertoren op de agenda van de raadscommissie.
Pin It
Bekeken: 1811x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/