Op oudjaarsdag verkoopt Reddingsbrigade Schoorl traditiegetrouw oliebollen bij Café Mereboer in Groet. De actie is elk jaar weer een succes, maar dit jaar wordt die traditie doorbroken. De reddingsbrigade laat weten dat er dit jaar vanwege corona geen oliebollen zullen worden verkocht.

Sem van de reddingsbrigade licht toe dat het dit jaar een heel gedoe zou zijn om de actie toch te houden: "Teveel regeltjes om alles te organiseren. Mensen moet je dan op afstand van elkaar houden en daar zijn weer extra vrijwilligers voor nodig.  We hebben ook besloten om geen oliebollen te bezorgen. Daarvoor moet je dan ook weer allemaal leden optrommelen. Volgend jaar maar weer."

De Schoorlse reddingsbrigade organiseert de actie elk jaar om mensen van hun lekkere oliebollen te laten genieten én om wat extra geld omhanden te hebben. "Er worden spullen van gekocht die de leden nodig hebben, maar waar geen budget voor is". De opbrengst is jaarlijks grofweg 1,000 euro. De redders zullen komend jaar dus iets zuiniger moeten zijn.

Reddingsbrigade Schoorl wenst iedereen een gezellige en veilige jaarwisseling. (foto: Facebook / Reddingsbrigade Schoorl)
Pin It
Bekeken: 1516x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/