De bussen van Connexxion zijn in het nieuwe jaar weer vaker te zien op de Boulevard van Egmond aan Zee. Lijn 165 rijdt in 2021 op elke zaterdag, elke zondag en alle dagen tijdens de zomervakantie via de Boulevard.

In Egmond was onvrede te beluisteren over de rechtstreekse route die de streekbus meestal volgde vanaf Egmond aan den Hoef naar het busstation aan de Voorstraat. In de weekenden rijden alle bussen in 2021 voortaan de lange route door het kustdorp. Door de langere route via de Boulevard wijzigen richting Alkmaar vertrek- en aankomsttijden.
Doordeweeks wordt er geen tournee gemaakt langs de boulevard. De frequentie in de ochtend- en middagspits wordt verlaagd van ieder kwartier naar ieder half uur. Dit door de enorme afname van reizigers na de coronna-crisis.

Door de afname van het aantal reizigers zijn in de duinstreek meer aanpassingen van de dienstregeling nodig. Lijn 151 tussen Alkmaar en Petten via Schoorl en Groet rijdt voortaan in de ochtend- en middagspits ieder half uur. Dat is nu nog elk kwartier.
Pin It