Zo’n 350 huishoudens in de gemeente Bergen hebben een vrijblijvend aanbod op maat aangevraagd voor een collectieve inkoopactie van zonnepanelen. Het gaat om een inkoopactie van regionale installateurs, die is opgezet door de gemeente Bergen in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en Bergen Energie.

De inschrijvingsperiode is nu verlengd tot 21 december. Bij de actie van de gemeente Bergen kunnen huiseigenaren vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies. De huisbezoeken gebeuren volgens de richtlijnen van de RIVM.  De installateur maakt vervolgens een aanbod op maat. Wie ervan gebruik maakt, heeft ook nog het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

De rijksoverheid garandeert een goed rendement op zonnepanelen tot en met 2031. Meer informatie is te verkrijgen bij het Duurzaam Bouwloket, telefonisch te bereiken via 072 743 39 56.
Pin It