Bewoner Brouwer van het MAG-complex in Egmond aan den Hoef en een buurman hebben hun procedure bij de Raad van State verloren. De Raad van State wees hun eis af dat de gemeente Bergen beter moet controleren of er nog meer bedrijven zitten op het MAG-complex dan bouwbedrijf Min en staalconstructiebedrijf Tambach.

Volgens het bestemmingsplan mogen op het MAG-complex aan de Krommedijk maximaal twee bedrijven gevestigd zijn. Brouwer vermoedt dat er meer bedrijven zitten. Regelmatig ziet de bewoner van de voormalige dienstwoning op het complex busjes en aanhangers van Paape BV en Drainvast BV op het MAG-terrein staan. Volgens Brouwer wijst dat erop dat die bedrijven daar ook gevestigd zijn.

De Raad van State concludeert dat de gemeente Bergen regelmatig heeft gecontroleerd en niet heeft kunnen vaststellen dat er meerdere bedrijven zitten. Controleurs zagen buiten wel eens busjes staan van Paape of een aanhanger van Drainvast, maar die zijn er ook van andere bedrijven die goederen afleveren. Paape en Drainvast zijn dochterbedrijven van Min en Tambach, maar die zitten elders met hun hoofdvestiging.

Brouwer en een buurman hebben zich in het verleden tevergeefs verzet tegen tegen de komst van Min en Tambach op het MAB-complex. Op grond van het bestemmingsplan mochten de bedrijven zich daar echter vestigen. Brouwer ervaart nu veel last van het af- en aanrijden van aannemers en andere busjes langs zijn woning. Hij zal ermee moeten leren leven. De Raad van State acht de vrees ongegrond dat er meer bedrijven naar het MAG-complex komen.
Pin It
Bekeken: 1590x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/