De nieuwe coronamaatregelen, die tot minimaal twee weken sluiting leiden van Cinebergen, Filmhuis Schoorl en Museum Kranenburgh, is hard aangekomen bij de medewerkers en vrijwilligers van de culturele instellingen. Angelika Bisseling, hoofd Communicatie van Museum Kranenburgh, noemt het een grote klap voor iedereen. "We balen ontzettend dat we donderdag voorlopig dicht moeten. Het is een enorme teleurstelling. Het trekt een grote wissel op alle medewerkers en vrijwilligers, die hun best hebben gedaan om in een veilige omgeving mooie exposities in de lucht te houden. Er is echter ook begrip voor de maatregelen, waarvan we de noodzaak wel inzien. We leven erg mee met de zorg. We weten hoe zwaar ze het nu hebben in de ziekenhuizen en verzorgingstehuizen om ons heen."

Woensdag is voorlopig de laatste dag dat Museum Kranenburgh is geopend. De nieuwe expositie Metamorfose van KunstenaarsCentrumBergen moet voorlopig even wachten op publiek. Ook Cinebergen en Filmhuis Schoorl sluiten deze week de deuren. Volgens Mathijs Altena van Filmhuis Schoorl zijn de voorstellingen ‘Little Women’ en ‘Sideways’
op vrijdag 6 november en de filmvoorstellingen ‘Little Women’ en ‘Kapsalon Romey’ op vrijdag 13 november afgelast. Niet duidelijk is of en wanneer deze films opnieuw worden geprogrammeerd. "De sluiting van de bioscopen zou zomaar langer dan twee weken kunnen duren," aldus Altena.

Volgens de website van Cinebergen is de film La Última Primavera woensdagmiddag de laatste film die wordt vertoond voordat de deur op slot gaat. Het Sterkenhuis en Museum Egmond waren in dit coronatijdperk al gesloten.
Pin It
Bekeken: 1446x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/