De Kogendijk tussen het dorp Bergen en de N9 gaat op de schop. De hele 60-kilometerweg krijgt een nieuw wegdek, de kruising met de Oosterdijk wordt anders ingericht en er komt op sommige plekken een vangrail tussen het fietspad en de rijweg. Het wordt gecombineerd met werk aan stroomkabels in de dijk door Liander.

De vangrail bij enkele gevaarlijke bochten is een suggestie van omwonenden. De stalen geleiderail wordt omkleed met hout, waardoor het past in het landschap.

De bermen worden af en toe gebruikt door landbouw of vrachtverkeer, waardoor de bermen verslechteren. Om verdere schade te beperken komen er aan weerszijden van de rijweg grasbetontegels.

Eind januari starten de werkzaamheden. De operatie moet medio mei 2021 zijn afgerond. Tijdens het werk is de Kogendijk afgesloten voor doorgaand verkeer.
Pin It
Bekeken: 3166x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/