Drie inwoners van de gemeente Bergen met corona zijn sinds vorige week zaterdag opgenomen in het ziekenhuis. Het aantal inwoners dat positief werd getest op het Coronavirus (COVID-19), liep in een week tijd op van 172 naar 211. Eén inwoner van de gemeente Bergen bezweek afgelopen week aan de ziekte.

Volgens waarnemend burgemeester Peter Rehwinkel worden de cijfers van de gemeente Bergen beïnvloed door een corona-uitbraak binnen een afdeling van de Prins Hendrikstichting in Egmond aan Zee. Rehwinkel: "Het beeld voor de hele gemeente is zorgwekkend, en dat zal niet snel veranderen. Daarom het dringende advies om de nieuwe richtlijnen van de overheid op te volgen en mondkapjes te dragen."

Binnen de Prins Hendrik Stichting zijn deze week de voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Vanaf vandaag dragen alle medewerkers van De Zorgcirkel tijdens het werk een mondkapje, zowel binnen de zorginstelling als tijdens een bezoek bij cliënten thuis. Alle bezoekers moesten sinds woensdag al verplicht een mondkapje op. Bezoek blijft echter wel mogelijk, zowel bij cliënten met een verhoogd risico als bij patienten waar sprake is van een besmetting. Het bezoek vindt plaats op de eigen kamer of het appartement van de bewoner. Bezoekers zijn voorlopig niet welkom in gezamenlijke ruimtes en huiskamers.
Pin It
Bekeken: 2889x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/