Op donderdag 5 november vertoont Cinebergen in de serie Specials de muziekregistratie Idiot Prayer – Nick Cave Alone at Alexandra Palace. Daarin is Nick Cave alleen achter de piano te zien, spelend zonder opsmuk in een lege concertzaal. Aanvankelijk zou dit alleen online te zien zijn, maar nu is er ook een uitgebreide bioscoopversie, inclusief vier nog niet eerder uitgebrachte opnames.

De setlist varieert van vroege Bad Seeds en Grinderman nummers tot werk van het meest recente Nick Cave & the Bad Seeds album Ghosteen. Unieke akoestische uitvoeringen van liedjes als Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues en Girl in Amber, in de stille grandeur van het Alexandra Palace in Londen. Idiot Prayer – Nick Cave Alone at Alexandra Palace werd in juni 2020 opgenomen, toen het Verenigd Koninkrijk langzaam uit de lockdown kwam, als reactie op de beperkingen en isolatie van de maanden ervoor. Een blijvende herinnering aan deze vreemde en onzekere tijden. Het evenement dat aanvankelijk alleen online te zien zou zijn, is er nu als uitgebreide bioscoopversie, inclusief vier nog niet eerder uitgebrachte opnames. Kaarten a 12,50 euro zijn hier verkrijgbaar.
Pin It
Bekeken: 2192x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/