De derde voorstelling in het openlucht theater op de skipiste van Il Primo in Bergen is deze zomer The Lion King. De film start aanstaande zaterdag 12 september om 20:30 uur. De openlucht voorstelling wordt georganiseerd samen met Il Primo en Filmtheater CineBergen.

The Lion King vertelt het levensverhaal van het leeuwtje Simba, dat wordt geboren als kroonprins van het koningspaar van de Afrikaanse savanne, koning Mufasa en koningin Sarabi. Terwijl Simba uitgroeit tot een nieuwsgierige en avontuurlijke welp, kan hij nauwelijks wachten op de dag dat hij het overneemt als nieuwe leeuwenkoning. Maar Simba's oom Scar gaat het hem moeilijk maken.

Tickets zijn inclusief een drankje en kosten 12,50 euro per persoon. Wie de kortingscode flessenpost invult, krijgt nog eens 2,50 euro korting. In verband met corona moeten de kaarten vooraf zijn aangeschaft, ter plekke is geen kassa. De organisatie wijst erop dat er weinig parkeerplaatsen zijn. Aangeraden wordt met de fiets te komen en dan zelf een kussentje en dekentje mee te nemen, want iedereen zit schuin tegen de skiheuvel aan.

Meer op eventstudio.nlย en facebook.com/eventstudio.nl/
Pin It
Bekeken: 1574x
https://ee.itk.ac.id/data/