In een grote loods in Schoorl bevindt zich het schildersatelier van Inge Koetzier van Hooff. Hier worden schilderijen en tekeningen gemaakt en tentoongesteld tussen machines, houtopslag en andere (schilders-)spullen. Al vijftien jaar is Inge hier bezig, jarenlang gecombineerd met wonen en werken in een atelier in Spanje.

Het sfeervolle atelier is zondag 6 september tussen 11:00 en 18:00 uur vrij te bezoeken. Zowel vroege schilderijen als de nieuwste werken zijn te zien en te koop. Inge is aanwezig voor vragen over het werk, het proces, de materialen, of over lessen en workshops. Op andere dagen is bezoek ook welkom, op afspraak of als het stoepbord buiten staat.

Vanaf maandag 7 september start de kunstenares weer met lessen en workshops. Hierin leert de cursist goed te kijken en dit op verschillende manieren op papier te zetten. Op een comfortabele, informele en persoonlijke manier.

Er zal veel worden geschetst en geรซxperimenteerd met verschillende manieren van tekenen en schilderen. Focus ligt meer op proces dan op product. Het resultaat zal dan ook meestal niet een mooi werkje zijn om op te hangen. In plaats daarvan zal de cursist veel interessant en persoonlijk werk maken. Volgens Inge kun je technieken leren, creativiteit is te trainen en oefening baart kunst.

Het atelier is te vinden in de zwarte loods tegenover het gebouw van de gemeentewerf/ brandweer, aan de Nieuwedam 2 in Schoorl. Meer info op koetziervanhooff.eu.
Pin It
Bekeken: 1704x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/