Alle vrouwen in de leeftijd van 50 tot en met 75 jaar ontvangen eens per twee jaar een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Binnenkort is het weerd de beurt aan vrouwen uit Bergen. Vrouwen die in de doelgroep vallen en wonen in de postcodegebieden 1861, 1862 en 1865, ontvangen ongeveer drie weken van tevoren een uitnodiging. Vrouwen die vanaf 16 maart niet konden deelnemen zijn het eerst aan de beurt. Het mobiele onderzoekscentrum staat op het parkeerterrein bij verzorgingshuis Oudtburgh, Molenweidtje 1, 1862 BC in Bergen (NH).

Het bevolkingsonderzoek is vrijwillig en gratis. Vanwege het coronavirus werd alles op 16 maart stilgelegd. Het bevolkingsonderzoek wordt nu weer gefaseerd opgestart. Dit gebeurt binnen de COVID-richtlijnen. Bevolkingsonderzoek Midden-West garandeert dat het onderzoek en de aansluitende zorg veilig en met goede kwaliteit worden georganiseerd.

Meer informatie is te vinden op bevolkingsonderzoeknederland.nl of telefonisch via 088 266 90 00.
Pin It
Bekeken: 1453x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/