Kunstenares Esther Leijen uit Egmond-Binnen exposeert vanaf 8 september tot en met 17 oktober in het restaurant van de Abdij van Egmond. Samen met de broeders van de abdij heeft ze de expositieruimte veilig ingericht.

Esther heeft zichzelf het schilderen geleerd. Ze maakt voornamelijk kleurige figuratieve kunst. Op zaterdag 12 september geeft ze een workshop intuïtief schilderen bij de Abdij. Deelnemers komen dan dichter bij het intuïtieve schilderproces en nemen een eigen schilderij mee naar huis. Tijdens de herfstvakantie doet zij ditzelfde met een groepje kinderen op vrijdag 16 oktober.

De expositie is gratis toegankelijk en geopend van op dinsdag t/m zaterdag van 11:00 uur t/m 16:30 uur. Via de website abdijvanegmond.nl kunnen belangstellenden zich aanmelden voor de workshop Intuïtief schilderen voor volwassenen (maximaal 6) op 12 september van 13:30 – 16:00 uur. Ingang: Abdijwinkel, Vennewatersweg 27a in Egmond-Binnen.
Pin It
Bekeken: 1633x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/