Zaterdag 19 en zondag 20 september vindt in het Ecodorp Bergen, op het oude vliegveld, het Vibe of the Earth Festival plaats. Op dit coronaproof festival komen alle facetten van duurzaamheid samen. Het festival is verdeeld over verschillende locaties: de loods, het meertje, het strand, het grasveld en het bos.

Op verschillende podia en plekken van het terrein kan de festivalganger onder andere genieten van muziek, dans en theater. Zo is er Extra Live Life moderne dans van Man II Co, Wegwerp Wereld danstheater van Vloeistof en Poetry of the Earth. In het filmhuis worden speeches gegeven en draaien films als Down to Earth en Before the Flood. Relaxen kan in het Pling Plong Wellnesscentre, met sauna's en massages van de mensen van Spierie Wierie. Ook is er de Hof koude training: yoga en mindset-oefeningen met daarna een ijsbad.

Er kan kennisgemaakt worden met een oase van nieuwe, duurzame economieΓ«n en de toehoorder kan zich laten inspireren door workshops en lezingen. Ook kunnen ze tot de essentie in zichzelf komen op het eiland Vibe of the Heart.

Er is informatie over duurzame producten en er zijn sprekers en singer-songwriters. Namen die al bekend zijn: dj Yarun Dee, Extatic Dance, Here and Now, Jan Noordijk, Rinus Groeneveld en Jur de Fresh. Ook aan de kinderen is gedacht: er is een kidsbar en een doorlopende duurzame avonturentocht.

Kaarten kosten 15 euro en zijn te verkrijgen per dagdeel: van 11:30 tot 16:30 uur en van 17:00 tot 22:00 uur. Bestellen kan via vibe-of-the-earth.eu. Ecodorp Bergen ligt aan de Groeneweg 14.
Pin It
Bekeken: 1451x
https://ee.itk.ac.id/data/