Burgemeester Peter Rehwinkel kwam op 21 juli langs op Landgoed De Haaf om het diamanten bruidspaar André en Irma Altenberg te feliciteren. Het bruidspaar ontmoette elkaar op 21 september 1956 voor het eerst op het Bloemendaalse strand. Irma was met een vriendin aan het ballen en André en een vriend vroegen of ze mochten meedoen. Liefde hing in de lucht en vier jaar later was het stel getrouwd en bouwden in Amsterdam het huwelijksleven op. Al snel komen er kinderen.

Vanwege de werkzaamheden in het bedrijf van André (een koeltechnische groothandel) verhuisden ze diverse malen. Een aantal jaren na de verkoop van het bedrijf besloten Irma en André op 79- en 82-jarige leeftijd weer neer te strijken in de buurt van het strand. Ze kwamen wonen op landgoed De Haaf. Ze voelen zich hier helemaal thuis en maken veel nieuwe vrienden. Het bruidspaar is van plan om er nog vele jaren te vertoeven.
Pin It
Bekeken: 1473x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/