In de maanden augustus en september zijn er op vijf zaterdagen filmvoorstellingen op skibaan Il Primo aan de Zwarteweg in Bergen. Het Bergense evenementenbureau Event Studio wil zo herdenken dat vroeger op deze plek het openluchttheater van Bergen was. De fundering is nog te vinden onder de skibaan. De laatste voorstellingen dateren van 50 jaar geleden.

De filmvoorstellingen worden georganiseerd samen met Il Primo en Filmtheater CineBergen. Aanstaande zaterdag 22 augustus om 21:00 uur is de aftrap met de film Bohemian Rhapsody, over het leven van Freddie Mercury en Queen. Tickets voor Bohemian Rhapsody zijn inclusief een drankje en kosten 12,50 euro per persoon. In verband met corona moeten de kaarten vooraf zijn aangeschaft, ter plekke is geen kassa.

Per voorstelling kunnen maximaal 250 personen een plekje vinden. De organisatie wijst erop dat er weinig parkeerplaatsen zijn. Aangeraden wordt met de fiets te komen en dan zelf een kussentje en dekentje mee te nemen, want iedereen zit schuin tegen de skiheuvel aan.

Volgende voorstellingen zijn op zaterdag 29 augustus, 5 september, 12 september en 19 september. Meer op eventstudio.nlΒ en facebook.com/eventstudio.nl/
Pin It