De groep jongeren die mogelijk getuige of betrokken is geweest bij de brand vorige week in het duingebied bij Bergen aan Zee heeft zich (nog) niet gemeld. Ook is er geen enkele tip binnen gekomen over de duinbrand die een halve hectare natuur verwoestte. "We kunnen op het moment weinig doen", stelt een politiewoordvoerder tegenover Duinstreek Centraal. "We hopen dat getuigen of de verantwoordelijken zich melden. Al is dat laatste onwaarschijnlijk".

De duinbrand die vorige week donderdagavond langs de Verspeijckweg in Bergen aan Zee woedde is vrijwel zeker veroorzaakt door een kampvuur. Dat is nog altijd het scenario waar ook de politie van uitgaat: "We houden daar sterk rekening mee, al zijn we niet 100 procent zeker".

Ook kijken ze dus nog altijd uit naar een groep jongeren in de leeftijd van zestien tot negentien jaar, die die avond rond 23:00 uur door getuigen daar zijn gezien. Getuigen of tipgevers wordt nogmaals gevraagd zich te melden via 0900-8844.

Open vuur is ten strengste verboden in de duinen en door de droogte is het risico dat brand overslaat extra groot.
Pin It
Bekeken: 1413x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/