De reddingsbrigade van Schoorl moest maandag in actie komen ter hoogte van de lagune in Camperduin. In zee was een groep kinderen onder toezicht aan het bodyboarden. Een meisje van circa 12 jaar lag op haar board toen zij door een golf voorover dook en met haar hoofd op een zandbank stootte. Dit werd door een instructeur gezien die direct ingreep.

Ook de strandwacht van Camperduin zag het gebeuren en kwam meteen hulp verlenen. Het meisje werd heel voorzichtig vervoerd, waarbij haar nek werd gestabiliseerd. De reddingsbrigade liet een ambulance komen omdat zij naast veel pijn in haar nek ook last had van tintelingen en misselijkheid. Door het ambulancepersoneel is een nekbrace aangebracht. Voor verder onderzoek brachten zij haar naar het ziekenhuis in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 1357x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/