International Holland Music Sessions haalt komende zaterdag 25 juli de bekende klassieke pianist Tobias Borsboom naar de Ruïnekerk in Bergen. Het maakt deel uit van het zomerprogramma van International Holland Music Sessions met 29 klassieke concerten in de regio.

Tobias Borsboom is inmiddels een gevestigde naam in de Nederlandse muziekwereld. Hij is een veelgevraagd pianist in de Nederlandse concertzalen, vooral sinds Borsboom in 2015 de Dutch Classical Talent Award kreeg. Met zijn duopartner, violist Piotr Jasiurkowski, won hij bovendien de Publieksprijs. Hij won ook onder meer het Concertgebouw Entree Kamermuziekconcours, het Prinses Christina Concours en het concours van de Young Pianist Foundation.

Vanaf 20.30 uur speelt hij romantische werken van Franz Liszt, Leopold Godowsky, Claude Debussy en Johannes Brahms. Hij sluit de avond af met de pianobewerking van L’Apprenti Sorcier van Paul Dukas.

Kaarten zijn uitsluitend online en vooraf te koop op ihms.nl. Aan de deur is beslist geen verkoop van kaarten.
Pin It
Bekeken: 1626x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/