Overheden komen in dit corona-gedomineerde vakantieseizoen met steeds meer voorlichting over de gedragsregels voor binnen- en buitenlandse toeristen. Bestaande flyers van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord en GGD zijn nu door de BUCH-gemeenten aangevuld met lokale tips voor toeristen in de kustdorpen om de ruimte op te zoeken.

In de duinen van Schoorl en Bergen is volgens de flyer altijd genoeg ruimte. De flyer moedigt toeristen bovendien aan naar het Alkmaardermeer of het Heilooérbos te gaan of Huis van Hilde in Castricum te ontdekken.

De gemeente Bergen vraagt ondernemers om deze flyers uit te printen en op te hangen,  of op hun website te plaatsen. De flyers in het Nederlands, Duits en Engels zijn te vinden op de website bergen-nh.nl.
Pin It
Bekeken: 1477x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/