Aan de Oude Schulpweg in Egmond-Binnen werd dinsdag begonnen met het storten van het beton voor de nieuwe fundering voor de nieuwe stolpboerderij voor restaurant Nieuw Westert. Bouwbedrijf Pronk uit Warmenhuizen zit hiermee op schema.

De monumentale stolpboerderij aan de Oude Schulpweg ging bijna helemaal verloren bij de catastrofale brand van 5 januari 2019.

De 17e eeuwse duinboerderij “Westert” op deze plek werd in 1936 herbouwd. Na de brand zijn de voorgevel en enkele delen van de zijgevel nog te restaureren. De rest wordt geheel nieuw gebouwd.

Horecaondernemers Michiel Gooijer en Vincent Meurs, eigenaren van Gasterij Nieuw Westert houden via de social media iedereen op de hoogte. Het restaurant geniet grote bekendheid in de wijde omgeving.
Pin It
Bekeken: 1942x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/