In maart organiseerde GGD Hollands Noorden de actie ‘30 dagen gezonder’. Bij deze actie kiezen deelnemers hun eigen gezonde uitdaging. Klas 2c van het Petrus Canisius College in Bergen koos als uitdaging: woensdag en vrijdag geen telefoon, maar naar buiten. Een leerling: “Wij zaten in een grote kring spellen te doen. Het weer vonden we niet zo, dus hebben we gekozen voor binnenspellen. Eigenlijk was het heel gezellig! De groep hield zich er goed aan!”

Om voortgezet onderwijs-scholen in de regio Noord-Holland-Noord met het vignet ‘Gezonde School’ extra te stimuleren om mee te doen met de actie, had de GGD een dopper win-actie uitgezet. Klas 2c van het Petrus Canisius College in Bergen is met hun 30 dagen gezonder-uitdaging de winnaar geworden.
Pin It
Bekeken: 1514x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/