GGD Hollands Noorden heeft inmiddels 2.500 mensen getest in de corona-teststraat van Alkmaar. Dit meldt de gezondheidsdienst op sociale media. En alhoewel de drive-thru in Zwaag pas op 3 juni opende, zijn hier ook al 1.000 bezoekers geweest. Goed nieuws is dat sinds 1 juni minder dan 0,5 procent positief test, terwijl eind mei nog geschat werd dat dit percentage tussen 2 en 3 procent zou liggen.

Vanaf 1 juni kan iedereen met symptomen zich op afspraak laten testen op het coronavirus. GGD HN opende hiervoor de tweede teststraat in Zwaag en het richtte een speciaal coronateam op. Doel was om 700 tests per dag te kunnen doen, inclusief bron- en contactonderzoek bij iedereen die besmet blijkt te zijn. Landelijk zijn er ondertussen meer dan 100.000 afspraken gemaakt voor een coronatest. (foto: Facebook / GGD HN)
Pin It
Bekeken: 2604x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/