Donderdag is op 73-jarige leeftijd oud-raadslid Nico Groot uit Egmond aan den Hoef overleden. Groot was tot 2014 raadslid voor het CDA, eerst in de gemeente Egmond en later in de fusiegemeente Bergen. Daarna bleef hij nog enkele jaren voorzitter van de dorpsvereniging van Egmond aan den Hoef. Voor zijn maatschappelijke inzet ontving hij een lintje en werd hij benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

In een condoleancebericht in de Alkmaarsche Courant laat het gemeentebestuur van Bergen vandaag weten dat het het verlies van Nico Groot betreurt. De gemeente noemt Groot een markante persoonlijkheid wiens kennis en kunde erg werden gewaardeerd door het college en zijn mede-raadsleden. De familie wordt veel sterkte toegewenst om dit verlies te dragen.

Maandagavond is gelegenheid om afscheid te nemen bij de H.M.M. Alacoquekerk in Egmond aan den Hoef. Door de omstandigheden zal Groot in de deuropening worden opgebaard. De uitvaart vindt later in besloten kring plaats.
Pin It
Bekeken: 1999x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/