De politie startte op 24 oktober vorig jaar een onderzoek, nadat er een twintigtal vaten met drugsafval werden aangetroffen in een geparkeerde bestelbus in Woensdrecht. Er zijn nieuwe ontwikkelingen die dinsdagavond 9 juni te zien zijn in Opsporing Verzocht. De dump lijkt verbonden te zijn aan de bestelbus die op 13 april in Egmond aan den Hoef uitbrandde.

De bestelbus zonder kentekenplaten stond al eventjes naast een basisschool in Woensdrecht. Nadat omwonenden de politie tipte, trof deze een twintigtal vaten aan met vermoedelijk drugsafval. Inmiddels zijn er, nadat er regionaal aandacht aan deze zaak werd besteed, nieuwe ontwikkelingen. Er blijken tijdens het onderzoek onder andere raakvlakken te zijn met de bestelbus die op 13 april uitbrandde aan de Hanswijk in Egmond aan den Hoef.

De nieuwe ontwikkelingen worden tijdens de uitzending van Opsporing Verzocht bekend gemaakt. De uitzending morgen is om 20:30 uur op NPO1, woensdag is de herhaling om 16:30 uur op NPO2. (foto: politie.nl)
Pin It
Bekeken: 2112x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/