De werkzaamheden aan de Voorweg in Schoorl duren circa een maand langer dan gepland. Tussen het kruispunt met de Frederikslaan en de Heereweg wordt sinds eind februari aan de weg gewerkt. In fases wordt het asfalt en de fundering verwijderd, het riool vernieuwd en een nieuw wegdek aangelegd. Het werk had eind mei gereed moeten zijn, maar inmiddels meldt de gemeente Bergen dat de aannemer een maand langer nodig heeft.

De Voorweg is een belangrijke doorgaande route door Schoorl voor bestemmingsverkeer. Ook wie vanaf Schoorldam verder wil naar Groet en Camperduin neemt deze weg. Omleidingsborden moedigen autoverkeer nu vanaf de N9 aan om  om te rijden via Burgervlotbrug en Petten. (Brom)fietsers kunnen binnendoor via een alternatieve route.

In februari begonnen de werklieden aan de noordkant bij Bregtdorp. In de maand juni moet er nog veel gebeuren aan het 400 meter lange zuidelijkste deel tussen Voorweg 64 en de kruising met de Frederikslaan.

Reden voor de vertraging zijn onvoorziene omstandigheden. Wat die waren, maakte de gemeente Bergen niet bekend.
Pin It
Bekeken: 1798x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/