Het RIVM meldde zaterdag, zondag en maandag vanuit regio Alkmaar geen nieuwe besmettingen met covid-19 of nieuwe ziekenhuisopnames vanwege het virus. Het aantal patiënten (voorheen) opgenomen blijft op 54 in Alkmaar, 27 in Heerhugowaard, 16 in Langedijk en Bergen en negen in Heiloo.

Landelijk steeg de afgelopen drie dagen het aantal meldingen van positieve tests met 411 naar 46.545. Het aantal meldingen van coronapatiënten die in het ziekenhuis liggen of lagen steeg met totaal 22 naar 11.744 en het aantal geregistreerde sterfgevallen in verband met het virus nam met 31 toe naar 5.962. De dalende trend in het dagelijks aantal sterfgevallen keerde halverwege de week om naar een kleine stijging, maar deze zet nu weer voort.

Het totaal aantal (verdachte) covid-19 patiënten op IC-afdelingen daalde sinds vrijdag van 176 naar voorlopig geschat 163. Niet zo verrassend is dat de daling op IC's afzwakt, naarmate er minder coronapatiënten liggen. Positief is dat niemand er de laatste drie dagen op overleed. Op de piek lagen er op 76 IC's Nederlandse covid-19 patiënten, nu zijn dat er 19 minder.
Pin It
Bekeken: 2009x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/