De strandschoonmaak van stichting De Noordzee gaat dit jaar helaas niet door. Alle vergunningsplichtige evenementen zijn tot 1 september nog verboden en daar valt dit evenement ook onder. Helaas is het door het coronavirus niet verantwoord om met groepen het strand op te gaan.

Sinds 2013 vestigt Stichting Noordzee met de jaarlijkse Boskalis Beach Cleanup Tour de aandacht op hun streven naar schone en gezonde Noordzee. In 2019 verzamelden 2568 vrijwilligers tussen Cadzand en Schiermonnikoog bijna 11.000 kilo afval. Dat gebeurt tussen 1 en 15 augustus in etappes van circa 10 kilometer. De 12e etappe Egmond-Castricum moest op 12 augustus starten.

Dit jaar zou nog extra bijzonder worden vanwege het 40-jarig bestaan van stichting Noordzee. Honderden vrijwilligers hadden zich al aangemeld. (foto: stichting Noordzee).
Pin It
Bekeken: 1513x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/