Er komt een doorstart van de Zilte Zoen in Bergen aan Zee. De nieuwe naam wordt Zilt. Nieuwe eigenaar is Robbert Peek, inwoner van het kustdorp. Dat weet de Alkmaarsche Courant vanochtend te melden.

Vanaf maandag gaat de zaak al open. Oud-eigenaar Arjan Hiemstra keert terug als bedrijfsleider. Ook een deel van het personeel zal bestaan uit bekende gezichten die hier eerder al werkten, of werden ontslagen na het faillissement van de Zilte Zoen in Egmond aan Zee.

Peek vertelt tegen de Alkmaarsche Courant dat hij eerder in de horeca werkte, een cateringbedrijf had en nu specialist is in doorstarts van ondernemingen in problemen. Met curatoren werkt hij nauw samen als een soort makelaar in bedrijfsoverdrachten.

Daar staat de voormalige vestiging van de Zilte Zoen leeg. Een doorstart zit er aan de Egmondse boulevard niet meer in. De pandeigenaar is op zoek naar een nieuwe huurder. (Foto: Google Streetview)
Pin It
Bekeken: 1581x
https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.undiksha.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/