Na twaalf weken gaan de theaterdeuren van Cool in Heerhugowaard op 4 juni eindelijk weer open. Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag in juni kan jong en oud(er) op veilige afstand genieten van talentvolle cabaretiers, mooie muziek en prachtige films. Vanzelfsprekend worden de coronaregels gerespecteerd. Er is telkens plek voor 30 bezoekers. Ter compensatie draait elke voorstelling of film twee keer per dag. Café Cool gaat alvast op 3 juni open.

Cabaretier Maarten Ebbers en zijn band de Medemens bijten donderdag 4 juni de spits af met de voorstelling Puntje bij Paaltje. Relatietherapeut Jeroen Stek en acteur Ton Kemp brengen vrijdag 12 juni op hilarische wijze de nieuwste psychologische kennis over relaties en liefde. En met de West-Friese band Skotwal op zaterdag 20 juni is het genieten van Amerikaanse songs vertaald naar het West-Fries. Zaterdag 27 juni kunnen kinderen van  'Nijntje op de fiets' (2+) genieten. Tussendoor draaien met een Oscar bekroonde films zoals Once Upon a Time in Hollywood, Shoplifters en Vice.

Café Cool is vanaf 3 juni open van woensdag tot en met zondag voor een drankje of lekkere lunch. Voor een tafel in het café is reserveren verplicht.

Ook voor de theaterzaal is vooraf reserveren verplicht. Er zijn looproutes uitgezet en een veilige zaalindeling. De zaal ziet er volgens anders maar - ondanks de ruimte tussen de stoelen - knus en intiem uit volgens Rob Scheeren, hoofd van het technisch team.

Meer info op coolkunstencultuur.nl.
Pin It