Tot enkele maanden geleden gleden schaatsers er nog over het ijs, maar op de 400 meter baan van De Meent klinken vanaf dinsdagavond de warme klanken van salsamuziek. Op het vlakke beton start dansschool Sizzling Salsa vanaf vandaag op dinsdagen en woensdagen een vijfweekse cursus Salsa Solo.

"De dansschool was de afgelopen tien weken gesloten", vertelt eigenaresse Marianne Greiner, "maar dankzij de nieuwe regels voor sport voor volwassenen, mogen we weer buiten 'los' dansen. Natuurlijk hopen we dat het partnerdansen ook snel mag worden opgepakt! Tot die tijd genieten onze leerlingen van de muziek en het dansen op de ijsbaan. We zijn blij met deze unieke locatie. De 400 meter baan is half overdekt. Daardoor sport je buiten en ben je toch een beetje beschut tegen weer en wind."

Sizzling Salsa geeft vijfweekse cursussen voor verschillende leeftijden en van beginner tot gevorderde. Bij Salsa Solo wordt los gedanst op 1,5 meter afstand van elkaar. Greiner: "Eigenlijk is het een hele laagdrempelige manier om kennis te maken met salsa dansen. Zo dans je die extra quarantaine kilo's er snel weer af."

Wie zich voor deze ronde snel nog wil inschrijven kan dit doen op sizzlingsalsa.nl.
Pin It