Omdat scholen en de kinderopvang weer open gaan kunnen medewerkers in deze branche zich sinds woensdag op besmetting met covid-19 laten testen, mits zij symptomen hebben. En wat wellicht niet zo bekend is: ook ziekige jeugdtrainers en mantelzorgers zijn welkom. De uitbreiding is mogelijk omdat hiervoor nu genoeg capaciteit is. Op de corona drive-thru in De Meent Bauerfeind merken ze er echter nog weinig van, meldt het NHD. Er zijn pas enkele aanmeldingen.

Tot en met begin mei bezochten 1.186 mensen met klachten de teststraat, om neus- en keelslijm af te staan. Van hen bleken er 113 besmet te zijn met corona, het merendeel zorgpersoneel. Gemiddeld komen zo'n 50 mensen per dag langs.

Overigens hebben ziekenhuizen vrijdag hun vastlegging van coronapatiënten aangepast. Andere afdelingen krijgen weer meer patiënten en daar wordt dan ook uit voorzorg steeds vaker getest. Wie positief test wordt wel meegeteld bij het aantal (voorheen) besmette personen, maar niet meer in de categorie gehospitaliseerde coronapatïenten. Dat zijn uitsluitend mensen die ook echt vanwege het virus zijn opgenomen.
Pin It
Bekeken: 2389x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/