In juli 2020 zal de behandelzorg van Lijn5, ook in regio Alkmaar, overgedragen worden aan Spirit Jeugdhulp. De overdracht verloopt voorspoedig en vaak met behoud van de nu betrokken medewerkers en locaties.

Lijn5 is een instantie die kinderen, jongeren en jongvolwassenen die hulp nodig hebben een halte verder brengt in hun leven. Ook jongeren met een licht verstandelijke beperking kunnen er rekenen op een goede aansluiting. Maar sinds de overheveling in 2015 van de jeugdzorg naar gemeenten, ontstonden er steeds meer financiële problemen.

"Een verandering van zorgverlener, zorgaanbieder of plek van behandelzorg is nooit wenselijk. Zeker voor deze doelgroep en ouders en verzorgers. Toch zijn we opgelucht dat we de cliënten van Lijn5 continuïteit van zorg hebben kunnen bieden", aldus de overkoepelende Stichting De Opbouw.

Van de totaal 400 medewerkers van Lijn5 kon driekwart direct worden overgeplaatst. Voor de overigen, veelal uit Midden-Nederland, wordt een andere werkgever gezocht.
Pin It
Bekeken: 3046x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/