Bij de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord is men erg geschrokken van onbegrip en boze reacties op berichtgeving dat muziekoptredens bij verzorgingshuizen niet zijn toegestaan. "Voor ons is dit ook een worsteling", laat de organisatie weten via sociale media. "We willen natuurlijk voorkomen dat ergens toeloopjes en drukte ontstaan, want daardoor kan het virus zich verspreiden."

"Je kunt je voorstellen dat optredens in de openlucht veel publiek trekken, dat is de reden dat ze in z’n algemeenheid niet mogen. Tegelijk begrijpen we dat wat afleiding en vrolijkheid voor bewoners van verzorgingshuizen in deze moeilijke tijd heel belangrijk is."

In navolging op alle verontwaardiging heeft voorzitter Piet Bruinooge, tevens burgemeester van Alkmaar, besloten om met alle andere burgemeesters donderdagochtend te bespreken wat er mogelijk is voor de mensen die het nu erg moeilijk hebben.

In Heerhugowaard waren de regels alweer wat versoepeld. Burgemeester Blase zag in er te strak gekeken werd naar vergunningaanvragen. Daar mogen nu acts plaatsvinden van maximaal drie artiesten tegelijk, op voldoende afstand. Om toestroom van ander publiek te beperken mag het optreden niet langer dan 10 minuten duren en mag er geen reclame voor gemaakt worden.
Pin It
Bekeken: 2099x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/