Ook woensdag bleef het vanuit het RIVM voor onze regio stil wat betreft meldingen van ziekenhuisopnames vanwege covid-19. Daarmee blijft het aantal patiënten dat opgenomen is (geweest) op 52 voor Alkmaar, 26 voor Heerhugowaard, 16 voor Langedijk en Bergen, en 9 voor Heiloo. Wel steeg het aantal meldingen van besmetting in de regio, waardoor het aantal (ex-) patiënten steeg van 479 naar 483.

Wat betreft het aantal meldingen van nieuwe coronapatiënten en ziekenhuisopnames bleef nationaal een administratieve inhaalslag uit. Het aantal dat positief testte steeg met 386 naar 38.802 en het aantal patiënten dat opgenomen is (geweest) steeg met 76 naar 10.685.

Wel waren er, na drie dagen met weinig meldingen van sterfgevallen, weer meer te betreuren. Het bij het RIVM bekende aantal overleden patiënten steeg met 145 naar 4.711 patiënten.

Op IC-afdelingen lagen zondag volgens Stichting Nice bij elkaar 826 coronapatiënten. De voorlopige telling voor woensdag komt uit op 752. Per week komen er nu ongeveer 250 IC-bedden vrij.
Pin It
Bekeken: 1973x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/