Dinsdag gaf het RIVM voor de negende dag sinds de het hoogtepunt van uitbraak geen meldingen van ziekenhuisopnames in regio Alkmaar vanwege het coronavirus. Gevolg is dat het aantal patiënten dat opgenomen is (geweest) blijft op 52 voor Alkmaar, voor Heerhugowaard 26, Langedijk en Bergen 16 en Heiloo 9. Er was vanuit Heerhugowaard melding van een besmettingsgeval, waardoor het totaal aantal bekende (ex-)patiënten in de regio uitkomt op 479.

Tijdens het lange weekend is waarschijnlijk weinig getest, want het aantal positieve resultaten was uitzonderlijk laag: 171. Het aantal meldingen van coronapatiënten opgenomen (geweest) nam toe met 88 naar 10.609 en van sterfgevallen met 48 naar 4.566. Ook deze aantallen zijn zeer laag, zelfs voor de dag na een (lang) weekend.

Het aantal coronapatiënten op IC's blijft dalen. Het aantal op zaterdag 25 april was 848, de voorlopige telling voor dinsdag komt uit op 782. Stichting Nice houdt drie dagen aan tot completering van de telling. Op het hoogtepunt van de crisis lagen er 1.324 patiënten op IC's vanwege covid-19.
Pin It
Bekeken: 2175x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/