Ook op Koningsdag kreeg het RIVM geen meldingen van ziekenhuisopnames vanwege het coronavirus in regio Alkmaar. Het aantal coronapatiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest) blijft voor Alkmaar 52, voor Heerhugowaard 26, voor Langedijk en Bergen 16 en voor Heiloo 9. Eén nieuwe besmetting werd gemeld vanuit Heerhugowaard. Het totaal aantal (voorheen) besmette personen komt voor de vijf gemeenten bij elkaar op 478.

Niet geheel verrassend kwamen bij het RIVM tijdens dit lange weekend met Koningsdag zeer weinig meldingen binnen van ziekenhuisopnames en sterfgevallen vanwege covid-19. Het aantal voor opnames steeg deze maandag met 65 naar 10.521 en het aantal overlijdens met 43 naar 4.518. Ook worden slechts 400 nieuwe besmettingen gerapporteerd. Naar verwachting zal de komende paar dagen een inhaalslag gemaakt worden met de administratie.

 

 
Pin It
Bekeken: 2017x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/