Vrijdag meldde het RIVM dat het aantal meldingen van coronapatiënten opgenomen (geweest) in het ziekenhuis is gestegen van 116 naar 118.  Alkmaar komt met een nieuwe melding uit op 51 opnames en Heerhugowaard op 26. Het aantal bleef voor Langedijk en Bergen gelijk op 16 en voor Heiloo op 9.

Er werden ook 3 nieuwe positieve coronatests gemeld, allen vanuit Alkmaar, waarmee het regionale aantal uitkomt op 461. Nationaal kwamen er 806 meldingen bij, waardoor het totaal naar 36.535 stijgt.

Het aantal meldingen van coronapatiënten die in het ziekenhuis opgenomen zijn (geweest) steeg nationaal met 123 naar 10.281. Volgens de voorlopige telling liep het aantal patïenten op IC's tot vrijdag terug met zo'n 30 naar 885.

Het aantal overleden covid-19 patiënten dat bij het RIVM is gemeld steeg met 112 naar 4.289. Er zijn weinig werkdagen geweest met minder meldingen, sinds het hoogtepunt van de crisis.
Pin It
Bekeken: 2146x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/